Dance Off Tampere 201726.818:00 - 20:00

danceoff

Dance Off Tampere on Tampereen Hiedanrannassa lauantaina 26. elokuuta järjestettävä tanssifestivaali, joka kokoaa kulttuuritila Kuivaamon katon alle ennakkoluulottomasti eri tanssilajit ja tanssin rakastajat.

Tapahtuma on tanssin ammattilaisten ja harrastajien yhteinen festivaali, jossa kaikki ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta pääsevät ihastelemaan, kokeilemaan ja kokemaan erilaisia tanssityylejä upeassa, historiallisessa tehdasmiljöössä Tampereen keskustan tuntumassa. Festivaalin pääohjelmiston lisäksi tamperelaiset tanssikoulut esittelevät eri tanssilajeja, joihin festivaalivieraat voivat osallistua niin fyysisesti että katsojina. Mukana tapahtumassa on paikallista street foodia.

Dance Off Tampere -festari saa vieraita muun muassa Hollannista ja New Yorkista! Vogue- sekä afrikkalaisen tanssin opettaja Ousmane Wiles saapuu New Yorkista yhdessä kommentaattori Jack Mizrahin kanssa pitämään workshoppeja ja tuomaroimaan iltabileiden ”Video Killed The Radio Star” – Vogue Ball -kilpailua.

Hollantilaisen urbaani Dutch Monsters –ryhmän tanssija-koreografit Ana Hazler ja Remy Tilburg opettavat workshop-muotoiset Urban Style -tanssitunnit tapahtumassa sekä erilliset tunnit sunnuntaina.

Perjantaina 25.8. ja sunnuntaina 27.8. on luvassa ulkomaisten vierailijoiden workshopeja. Lisätietoja kursseista tulossa pian!

Liput: https://www.lippuagentti.fi/event/view?id=2820

https://www.facebook.com/danceofftampere/
www.danceofftampere.com
@danceofftampere.com

Afterparty: https://www.facebook.com/events/465068057174998/?fref=ts