Tulevat tapahtumat

Nautinto 2K1829.-30.6.

nautinto

Esillä hyvinvointi ja erotiikka. Tyylillä, aistillisesti, hauskasti!
Kymmeniä näytteilleasettajia, mielenkiintoista ohjelmaa mm. Henriikka Roon rengasshow, Silkkiseks Susanna Arponen ja Joogamies Martti, burleskia, erilaisia tanssiesityksiä, Tietoiskuja, Aistillisen hauskat striptease showt

Meidän kaikkien aikuisten messut Tampereella tapahtumakeskus Kuivaamolla.

pe 29.6 klo 18:00 – 24:00
la 30.6 klo 15:00 – 24:00

Esillä hyvinvointi ja erotiikka. Tyylillä, aistillisesti, hauskasti!

Kymmeniä näytteilleasettajia.

Mielenkiintoista ohjelmaa

Henriikka Roon rengasshow
Silkkiseks Susanna Arponen ja Joogamies Martti
burleskia
erilaisia tanssiesityksiä
Tietoiskuja
Aistillisen hauskat striptease showt

Tarkempi ohjelma julkaistaan keväällä.

Uusi Tampere 201820.-21.7.

ut2

Uusi Tampere yhdistää ajankohtaisesti ja tyylikkäästi urbaanin musiikin. Festivaali on rohkeasti digitaalinen, analoginen, elektroninen, akustinen ja myös perinteinen. Hiedanrannan Kuivaamo puolestaan on uusi, erilainen ja kiehtova paikka festivaalin järjestämiseen.

UUSI TAMPERE
20.-21.7.2018
Kuivaamo, Tampere (Lielahdenkatu 10)

Uusi Tampere yhdistää ajankohtaisesti ja tyylikkäästi urbaanin musiikin. Festivaali on rohkeasti digitaalinen, analoginen, elektroninen, akustinen ja myös perinteinen. Hiedanrannan Kuivaamo puolestaan on uusi, erilainen ja kiehtova paikka festivaalin järjestämiseen.

Julkaistut artistit:
Saimaa
Gracias – Official
Detalji
DALLAS KALEVALA
UTU
Onni Boi
CIRCLE
Litku Klemetti
Mopo
Kynnet
Karina
Ursus Factory
Ronski & Satanic

Lisää mielenkiintoisia esiintyjiä julkaistaan tammikuussa 2018.

Early Bird -liput (45€/2pv) myynnissä nyt:
www.tiketti.fi/uusitampere
https://www.lippu.fi/uusitampere

www.uusitampere.fi
http://kuivaamo.fi/
FB https://www.facebook.com/uusitampere
IG @uusi_tampere #uusitampere2018

Vinstage vol III18.8.2018

vins3

VINSTAGE on tapahtumabrändi, joka nostaa esiin yksilöllisen vintage-sisustamisen trendeineen. Se tarjoaa vanhaa ja uutta designia, kierrätettyä ja käsintehtyä. Poimi yksilölliset tuotteet kodin kaunistukseksi, pukeutumisen täydentäjiksi tai keräilijän kokoelmiin.

VINSTAGE on tapahtumabrändi, joka nostaa esiin yksilöllisen vintage-sisustamisen trendeineen. Se tarjoaa vanhaa ja uutta designia, kierrätettyä ja käsintehtyä. Poimi yksilölliset tuotteet kodin kaunistukseksi, pukeutumisen täydentäjiksi tai keräilijän kokoelmiin. 3. Vinstage-tapahtuma tarjoaa laadukkaiden näytteilleasettajien ohella inspiroivia esityksiä ja virkistäviä makuelämyksiä.

Kuivaamo on osa urbaania Hiedanrantaa, jossa järjestetään samana päivänä Hiedanrannan Puutarhajuhlat.
Vapaa pääsy – TERVETULOA!!

Lue lisää www.VINSTAGE.fi
Ota yhteyttä hello at popupvintage.fi

________________________________________________

VINSTAGE is a serie of events, which brings on stage an individual vintage style interior design with its trends. It offers old and new design, recycled and art & crafts. You can pick up products to your home, to yourself or to complete your collections. The third Vinstage event introduces interesting exhibitors as well as an inspiring program and refreshing tastes.

Kuivaamo is a part of urban Hiedanranta, where the Garden Party takes a place in a very same day.
Free entrance – WELCOME!

Please read more www.VINSTAGE.fi
Get in touch hello at pops-vintage.fi.

Kuivaamo goes Rockabilly!28.9.201818:00

Rokkapilly FB-kansi

Perjantaina syyskuun 28. saapuu Suomeen suoraan Brightonista yli 30 vuotta sitten perustettu legendaarinen Long Tall Texans. Illan toinen pääesiintyjä Francine omaa lähes yhtä pitkän historian. Viime vuonna 30-vuotis juhliaan viettänyt Francine.

PE 28.9.2018 Kuivaamo Goes Rockabilly!
LONG TALL TEXANS (USA)
FRANCINE
+supports

Perjantaina syyskuun 28. saapuu Suomeen suoraan Brightonista yli 30 vuotta sitten perustettu legendaarinen Long Tall Texans.
Kuivaamon keikka on tämän vierailun ainoa keikka Suomen maaperällä.

Illan toinen pääesiintyjä Francine omaa lähes yhtä pitkän historian.
Viime vuonna 30-vuotis juhliaan viettänyt Francine julkaisi keväällä Suomen virallisella listalla ykkösenä vierailleen RightNow!-albuminsa.

Liput tulossa myyntiin pian!

FRANCINE:

Vuonna 1987 Perustettu Francine on aina kuulunut Suomen energisimpiin live-bändeihin, joka saa aikaan kunnon bileet paikassa kuin paikassa. Triona operoiva Francine ei koskaan ole pelännyt sekoittaa pakkaa musiikillisesti ja niinpä bändin musiikista onkin löydettävissä viitteitä niin rockabillystä, hard rockista, popista kuin punkistakin.

Francine kutoo näistä elementeistä itsensä kuuloisen verkon, joka
todellakin pistää tanssijalan vipattamaan. Francinen vauhti ei ole yli kolmenkymmenen vuoden aikana yhtään hyytynyt, päinvastoin, sillä keväällä Francine julkaisi jo 12. albuminsa RightNow! ja parhaillaan yhtye kiertää ympäri Suomea levynjulkaisukiertueella. Francinen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Goodbye Forever, She Bop ja King for a Day.

Francine: Antti Kukkola ( laulu/kitara), Pete Salomaa (läskibasso), Alec Hirst-Gee (rummut)

LONG TALL TEXANS:

Brightonista kotoisin oleva psychobilly-legenda Long Tall Texans perustettiin jo 80-luvun puolivälissä. Bändin iloinen ja mukaansatempaava lavashow ja legendaariset kappaleet kuten Bloody, Border Radio, Get back, wetback tai Singin’ to the moon ovat riemastuttaneet vuosien varrella tuhansia ja taas tuhansia psychobillyn ystäviä ympäri maailmaa. Bändin musiikki ei ole kuitenkaan puhdasta psychobillyä, sillä bändi sekoittaa paljon mm. ska-musiikkia ja pop-elementtejä kappaleihinsa.

Bändin sielu on duracell-pupua muistuttava laulaja/basisti Mark Carew, joka on monien arvioiden mukaan yksi maailman kovimmista läskibasson taitajista. Tämä bändi on yksinkertaisesti pakko nähdä livenä!

Long Tall Texans: Mark Carew (lead voc./Slap Bass), Matt Windler (gtr), Theo (drums)

+SUPPORTS