Kuivaamo goes Rockabilly!28.9.201818:00

Rokkapilly FB-kansi

PE 28.9.2018 Kuivaamo Goes Rockabilly!
LONG TALL TEXANS (USA)
FRANCINE
+supports

Perjantaina syyskuun 28. saapuu Suomeen suoraan Brightonista yli 30 vuotta sitten perustettu legendaarinen Long Tall Texans.
Kuivaamon keikka on tämän vierailun ainoa keikka Suomen maaperällä.

Illan toinen pääesiintyjä Francine omaa lähes yhtä pitkän historian.
Viime vuonna 30-vuotis juhliaan viettänyt Francine julkaisi keväällä Suomen virallisella listalla ykkösenä vierailleen RightNow!-albuminsa.

Liput tulossa myyntiin pian!

FRANCINE:

Vuonna 1987 Perustettu Francine on aina kuulunut Suomen energisimpiin live-bändeihin, joka saa aikaan kunnon bileet paikassa kuin paikassa. Triona operoiva Francine ei koskaan ole pelännyt sekoittaa pakkaa musiikillisesti ja niinpä bändin musiikista onkin löydettävissä viitteitä niin rockabillystä, hard rockista, popista kuin punkistakin.

Francine kutoo näistä elementeistä itsensä kuuloisen verkon, joka
todellakin pistää tanssijalan vipattamaan. Francinen vauhti ei ole yli kolmenkymmenen vuoden aikana yhtään hyytynyt, päinvastoin, sillä keväällä Francine julkaisi jo 12. albuminsa RightNow! ja parhaillaan yhtye kiertää ympäri Suomea levynjulkaisukiertueella. Francinen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Goodbye Forever, She Bop ja King for a Day.

Francine: Antti Kukkola ( laulu/kitara), Pete Salomaa (läskibasso), Alec Hirst-Gee (rummut)

LONG TALL TEXANS:

Brightonista kotoisin oleva psychobilly-legenda Long Tall Texans perustettiin jo 80-luvun puolivälissä. Bändin iloinen ja mukaansatempaava lavashow ja legendaariset kappaleet kuten Bloody, Border Radio, Get back, wetback tai Singin’ to the moon ovat riemastuttaneet vuosien varrella tuhansia ja taas tuhansia psychobillyn ystäviä ympäri maailmaa. Bändin musiikki ei ole kuitenkaan puhdasta psychobillyä, sillä bändi sekoittaa paljon mm. ska-musiikkia ja pop-elementtejä kappaleihinsa.

Bändin sielu on duracell-pupua muistuttava laulaja/basisti Mark Carew, joka on monien arvioiden mukaan yksi maailman kovimmista läskibasson taitajista. Tämä bändi on yksinkertaisesti pakko nähdä livenä!

Long Tall Texans: Mark Carew (lead voc./Slap Bass), Matt Windler (gtr), Theo (drums)

+SUPPORTS