Tulevat tapahtumat

DafFest25.8.15:00-02:00

38391387_1801740626574585_7566481109844754432_o

DAFFEST! LA 25.8. 15-02 / KUIVAAMO / K18 / A-Oik. Tampereen Hiedanrannan Kuivaamolla esiintyy LAUANTAINA 25.8 mahtava kattaus pääosin Tamperelaisia bändejä

DAFFEST!
LA 25.8. 15-02 / KUIVAAMO / K18 / A-Oik.

Paikalle pääsee TKL:n busseilla 3, 14, 21, 28, 37, 71K, 80 pysäkille Hiedanranta ja 3, 28 myös pysäkille Lielahden koulu.
Takaisin keskustaan kulkee bussit 3R ja 85 läpi yön Hiedanrannan pysäkiltä aikataulujen mukaan.

Tampereen Hiedanrannan Kuivaamolla esiintyy LAUANTAINA 25.8 mahtava kattaus pääosin Tamperelaisia bändejä.

TAPAHTUMAN SPONSORI-, JA LIPPUTULOT JAETAAN JÄRJESTÄMISESTÄ AIHEUTUNEIDEN KULUJEN JÄLKEEN ESIINTYJILLE.

SISÄLAVA

15:30 KORMUS
17:30 BACKBONE CAST
19:30 MUSTAT ENKELIT
21:30 JAY LEWIS GANG
23:30 YOUNGSTERS

ULKOLAVA

16:30 TID
18:30 HOLMALA
20:30 TAAGE & BÄNDI
22:30 MANZANA

Jay Lewis Gang julkaisi loistavan Folio-debyyttilevynsä maaliskuussa! 2016 vuoden lopulla perustetun bändin jäsenet omaavat ainutlaatuisen määrän suomalaista ja kansainvälistä bändihistoriaa.

Jay Lewis-laulu ja basso.
Daffy Terävä-kitara.
Frogley- rummut ja laulu,
Jean Van Kemp- Kosketinsoittimet ja taustalaulu.
https://www.facebook.com/Jay-Lewis-Gang-Official-227589707692492/
http://jaylewisgang.net/

Kormus on kolmen nuoren miehen muodostama suomirockbändi Tampereelta, jonka tarkoituksena on jatkaa edeltäjiensä jalanjäljissä suomenkielisen rock-musiikin valtateillä.
Yhtye on neljä vuotta vanha ja takana on yli 400 keikkaa ympäri Suomea. Ja lisää tehdään koko ajan! Julkaisuja on kertynyt kahden pitkäsoiton, yhden eepeen neljän sinkun ja kuuden musiikkivideon verran.
Bändi on tunnettu hyvistä keikoistaan, joilta ei meininkiä puutu.
“KORMUS EI OLE BILEBÄNDI. MUTTA MINNE KORMUS MENEE, SIELLÄ ON BILEET!”
https://www.facebook.com/kormusband/
http://kormus.tarinoi.fi/

Mustat Enkelit on vauhdikasta menoa ja rokkenrollia suaraan Tampereen ytimestä!
Yhtye tunnetaan tiukasta lavashowstaan ja kuulijakuntansa villitsemisestä lähes hurmokselliseen tilaan. Solistina Jussi Aaltonen, rummut hoitaa legendaarinen Kari Holm, kitarassa Jari Nieminen , bassossa Kimmo Tuomisto ja kosketinsoittimissa Jani Kemppinen.
https://www.facebook.com/MustatEnkelitRok/
http://www.mustatenkelit.com/

Holmala julkaisi “Kuka minä oon” -debyyttialbumin viime lokakuussa. Albumin singlejulkaisuista Afrodite nousi Radio Suomen soittolistalle. Mahtaako hän koskaan tietää -single puolestaan sai soittoa Iskelmän taajuuksilla ja oli suosittu kanavan top 10 uutuudet -äänestyksissä.
Aito Median paikallisradioista Aito Iskelmä ja Aito Kajaus nostivat “Mahtiksen” tehosoittoon. Spotifyssa levyltä nostettiin useita kappaleita Uuden musiikin, Iskelmä kuuluu kaikille ja Suomirock tänään -soittolistoille.
https://www.facebook.com/holmalaofficial/

Taage & Bändi soittaa Taage Laihon (Kilpi) soolomaterialia.
Sävellykset ovat Riitis Riitaluoman kynästä ja tekstit Taage ja Riiriksen käsialaa.
Taage on julkaissut kaksi singleä Jerusalem ja Järki Jäätyy
Järki Jäätyy: https://www.youtube.com/watch?v=xbaGPXibJBo
Jerusalem: https://www.youtube.com/watch?v=SnQ5Tulnjzw
Taage & Bändi on :
Taage -Laulu, Mark Bertenyi – Basso, Kari “Garfield” Karvinen –
Kitara, Tuomas Riihimäki – Koskettimet, Arto Pitkänen – Rummut .

Manzana kuuluu Suomen naisvetoisten raskaampien bändien ehdottomaan kärkeen ja onkin kiertänyt viime vuosina lähinnä ulkomaita, niin kuin kentälle tyypilliseen tapaan kuuluu.
Manzana on julkaissut neljä levyä, joista kaksi on noussut Suomen viralliselle albumilistalle, tehnyt yksitoista Euroopan kiertuetta, satoja Suomen keikkoja, ulkomaisia festivaaleja, sekä vakuuttanut metal-, punk- ja rock- piireissä omaperäisellä, ärhäkällä asenteellaan jo kaksitoista vuotta. 2016 ja 2017 yhtye teki pitkät kiertueet myös Kiinassa. Vuonna 2018 bändi teki kolmen vuoden sopimuksen kiinalaisen yhtiön kanssa ohjelma- ja levymyynnistä. 2018 ilmestyy viides levy ja bändi tekee jatkuvien suomenkeikkojen lisäksi kiertueet Euroopassa ja Kiinassa.
Bändin laulaja Piritta Lumous on tunnettu myös teatteritöistään sekä kirjailijana.
https://www.facebook.com/ManzanaFinland/
http://www.manzana.fi/

Backbone Cast tarjoilee räjähtävää bluesrockia väkevällä otteella.
Tunnusmerkkejä bändillä ovat energiset livekeikat, vahva oma biisimateriaali ja tiukka soittotaito.
Backbone Cast julkaisi debyytti EP:n “Power Within Ourselves” helmikuussa 2017. Levy sai hyvän vastaanoton ja varsinkin Englannissa levy herätti mielenkiintoa. EP:n biisit saivat todella paljon radiosoittoa brittien blues/rock kanavilla sekä hyviä arvosteluja alan lehdissä. Uusin single “Turn On The Light” julkaistiin 8. kesäkuuta 2018.
https://www.facebook.com/backbonecast/
http://www.backbonecast.com/
Bändi: Hannah -laulu, Hata-kitara, Jani Kemppinen piano ja Hammond, Sami Vataja basso ja Jony Oittinen rummut .

Transworld Identity eli TID on Tamperelainen bändi jossa vaikuttaa
Rachael-laulussa, Lacu Lahtinen-rummuissa, Klaus-Erik Wirzenius bassossa, Lamppari Lamminsivu kitarassa ja Juha Kinnunen kosketinsoittimissa. Maailmanluokan bändiltä lähtee myös laulustemmat asiaankuuluvalla tavalla. Bändi kävi katsastamassa Englantilaisia keikkapaikkoja kesäkuussa ja nyt on mahdollista nähdä jäsenensä muiden kiireiden vuoksi harvakseltaan
keikoille ehtivä bändi Kuivaamon Daffestissä
https://www.facebook.com/transworld.identity/

Youngsters esittää Neil Youngin tuotantoa. Kappaleet ovat tarkasti harkiten valittu Neilin laajasta tuotannosta. Bandissä soittaa Tamperelaisia pitkän linjan muusikoita:
Janne “Snack”Kokkonen > koskettimet,taustalaulu, akustinen kitara
Heli Hyttinen> laulu, taustalaulu
Pertsa Tolonen > basso
Make Virtanen > rummut
Sami Tenhunen > kitara
Ilari Siekkinen> kitara, laulu, akustinen kitara, huuliharppu.
https://www.facebook.com/youngstersband/

NUKET & SKÄDÄM22.9.

38194148_264970564093807_8821045137225285632_n

Kovasti toivotut Nuket ja Skädäm tekevät aikamatkan 80-luvulle. Luvassa nostalgiaa ja kovaa meininkiä! Liput tulevat myyntiin 15.8.

Kovasti toivotut Nuket ja Skädäm tekevät aikamatkan 80-luvulle. Luvassa nostalgiaa ja kovaa meininkiä!

Liput tulevat myyntiin 15.8.

Kuivaamo goes Rockabilly!28.9.201818:00

Rokkapilly FB-kansi

Perjantaina syyskuun 28. saapuu Suomeen suoraan Brightonista yli 30 vuotta sitten perustettu legendaarinen Long Tall Texans. Illan toinen pääesiintyjä Francine omaa lähes yhtä pitkän historian. Viime vuonna 30-vuotis juhliaan viettänyt Francine.

PE 28.9.2018 Kuivaamo Goes Rockabilly!
LONG TALL TEXANS (USA)
FRANCINE
+supports

Perjantaina syyskuun 28. saapuu Suomeen suoraan Brightonista yli 30 vuotta sitten perustettu legendaarinen Long Tall Texans.
Kuivaamon keikka on tämän vierailun ainoa keikka Suomen maaperällä.

Illan toinen pääesiintyjä Francine omaa lähes yhtä pitkän historian.
Viime vuonna 30-vuotis juhliaan viettänyt Francine julkaisi keväällä Suomen virallisella listalla ykkösenä vierailleen RightNow!-albuminsa.

Liput tulossa myyntiin pian!

FRANCINE:

Vuonna 1987 Perustettu Francine on aina kuulunut Suomen energisimpiin live-bändeihin, joka saa aikaan kunnon bileet paikassa kuin paikassa. Triona operoiva Francine ei koskaan ole pelännyt sekoittaa pakkaa musiikillisesti ja niinpä bändin musiikista onkin löydettävissä viitteitä niin rockabillystä, hard rockista, popista kuin punkistakin.

Francine kutoo näistä elementeistä itsensä kuuloisen verkon, joka
todellakin pistää tanssijalan vipattamaan. Francinen vauhti ei ole yli kolmenkymmenen vuoden aikana yhtään hyytynyt, päinvastoin, sillä keväällä Francine julkaisi jo 12. albuminsa RightNow! ja parhaillaan yhtye kiertää ympäri Suomea levynjulkaisukiertueella. Francinen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Goodbye Forever, She Bop ja King for a Day.

Francine: Antti Kukkola ( laulu/kitara), Pete Salomaa (läskibasso), Alec Hirst-Gee (rummut)

LONG TALL TEXANS:

Brightonista kotoisin oleva psychobilly-legenda Long Tall Texans perustettiin jo 80-luvun puolivälissä. Bändin iloinen ja mukaansatempaava lavashow ja legendaariset kappaleet kuten Bloody, Border Radio, Get back, wetback tai Singin’ to the moon ovat riemastuttaneet vuosien varrella tuhansia ja taas tuhansia psychobillyn ystäviä ympäri maailmaa. Bändin musiikki ei ole kuitenkaan puhdasta psychobillyä, sillä bändi sekoittaa paljon mm. ska-musiikkia ja pop-elementtejä kappaleihinsa.

Bändin sielu on duracell-pupua muistuttava laulaja/basisti Mark Carew, joka on monien arvioiden mukaan yksi maailman kovimmista läskibasson taitajista. Tämä bändi on yksinkertaisesti pakko nähdä livenä!

Long Tall Texans: Mark Carew (lead voc./Slap Bass), Matt Windler (gtr), Theo (drums)

+SUPPORTS