Tavaranvaihtotori – Hiedanrannan Puutarhajuhlat 201917.8.11:00 - 16:00

tavvaihto

Tarpeettomat tavarat kiertoon! Tervetuloa kirpparille, jossa raha ei liiku ja tarpeettomat tavarat ja vaatteet löytävät uudet käyttäjät. Tavaranvaihtotori järjestetään osana Hiedanrannan Puutarhajuhlia Kuivaamo-hallissa lauantaina 17.8.2019 klo 11–16. Tule mukaan tekemään ikimuistoisia ja tarpeellisia löytöjä, ihan ilmaiseksi.

Tuo Tavaranvaihtotorille Hiedanrannan Kuivaamoon tarpeettomat, ehjät ja puhtaat tavarat sekä vaatteet ja vie mukanasi itsellesi tarpeellisia tavaroita ja vaatteita. Vaikka et toisi mukanasi tavaroita tai vaatteita, voit silti vapaasti tehdä löytöjä Tavaranvaihtotorilta. Tavaroita ja vaatteita voi ottaa vain omaan tarpeeseen, ei myyntiin.

Tavarat voi tuoda suoraan tavaranvaihtopöydille ja vaatteet vaatteidenvaihtoalueelle henkilökunnan järjestetäväksi. Ilmoittautumista tai paikan varaamista ei siis tarvita.

Ylijäämätavarat viedään Pirkanmaan kierrätys- ja työtoiminta ry:n kierrätyskeskuksiin Jankaan, Lielahteen ja Nekalaan. Kaikki tavarat päätyvät siis joka tapauksessa kiertoon, vaikka ne eivät löytäisi tapahtumasta uutta omistajaa.

Paikan päällä myös Zero Waste Finland, Changemakers-yhteisön Tulevaisuuden Tampere -taideprojekti sekä Ranen rakentamisen ja asumisen puolueetonta energianeuvontaa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kuivaamo on esteetön tila.

Käy osallistumassa myös Hiedanrannan Puutarhajuhlien pää-eventiin alla olevasta linkistä:
https://www.facebook.com/events/1722119987934247/

Lisätiedot ja yhteistyöpyynnöt:
Sanni Kouhi
044 4309 193
sanni.kouhi@tampere.fi